Klassieke Homeopathie  IP   HP   CEASE- therapie    Voedingsadvies

Acute klachten

Acute klachten.  
Hierbij kunt u denken aan een oorontsteking, griep, diarree, verkoudheid of een blaasontsteking. Ook een verwonding, verbranding, verstuiking of botbreuk behoren tot de acute klachten. Al deze klachten zijn goed, snel en veilig te behandelen met behulp van Klassieke Homeopathie. 

In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, kan Klassiek Homeopathie ook heel snel werken. Een goed gekozen Klassiek Homeopathisch middel voor een acute klacht werkt vaak binnen een uur en soms zelfs binnen 10 minuten! 

Als een kind (of een volwassene) koorts heeft is het niet verstandig om de koorts te onderdrukken. De koorts is nodig om de zieketeverwekkers te doden en is een reinigend proces. Hierdoor kan het lichaam zich ontdoen van allerlei schadelijke invloeden. Soms wordt de koorts zo hoog en/ of voelt het kind zich zo ziek dat het wenselijk is om iets te doen. Het ziekteproces kan dan met behulp van Klassieke Homeopatie begeleid worden. 
Hierdoor voelt het kind zich beter en de koorts zal wat afnemen. Doordat de koorts niet wordt onderdrukt blijft het lichaam in staat zich te reinigen, zodat het kind volledig kan herstellen.