Klassieke Homeopathie  IP   HP   CEASE- therapie    Voedingsadvies

Gedragsmatige klachten

Gedragsmatige klachten.
Aan kinderen worden tegenwoordig hoge eisen gesteld en ze krijgen dagelijks erg veel prikkels te verwerken. Niet alle kinderen kunnen hier goed mee omgaan, bij een flink aantal kinderen uit dit zich door gedragsmatige klachten. De klachten verschillen van angsten, zich terugtrekken tot overactief gedrag, soms in combinatie met lichamelijke klachten als buikpijn, hoofdpijn, eczeem enz.. 
Regulier is hier vaak weinig aan te doen. Door een Klassiek Homeopathische behandeling, soms in combinatie met aangepaste voeding en supplementen, nemen de angsten af en/ of wordt het kind rustiger. Hierdoor voelt een kind zich sterker en plezieriger.

Bij gevoelige kinderen hebben de ouders vaak een verslechtering na een vaccinatie opgemerkt. Als dit het geval is kun je met een speciale groep Klassiek Homeopathische geneesmiddelen de vaccinatie ontstoren, zodat de bijwerkingen van de vaccinatie weer verdwijnen. Zie ook bij Iso- therapie.

Uit recente studies blijkt dat 70% van de overactieve kinderen baat heeft bij een dieet. 
Ook wordt er steeds vaker een link gelegd tussen autistische stoornissen en Coeliakie (= glutenallergie) en/ of vaccinatieschade.  

Ik test met behulp van een spiertest tijdens de consulten of het voor een kind noodzakelijk is om bepaalde dingen niet of juist wel te eten en of het eventueel supplementen nodig heeft. Als ik een voedingsadvies geef is dit dus geen algemeen voedingsadvies maar een advies op maat.