Klassieke Homeopathie  IP   HP   CEASE- therapie    Voedingsadvies

Post-Vaccinaal Syndroom

Post-Vaccinaal Syndroom (PVS).

Dit is de naam voor blijvende klachten ontstaan als gevolg van vaccinatie(s). Veel mensen gaan er nog van uit dat vaccinaties geen blijvende schade aan onze gezondheid kunnen toebrengen. Helaas is dit echter niet juist. 

Steeds meer kinderen hebben last van blijvende klachten als gevolg van vaccinaties. Dit komt doordat in veel landen kinderen op steeds jongere leeftijd gevaccineerd worden tegen steeds meer ziekten, waardoor ze vaker hetzelfde vaccin nodig hebben om het gewenste effect te bereiken. 
De schade die door vaccineren kan ontstaan neemt toe naarmate het vaccin vaker herhaald wordt en naarmate het kind jonger is op het moment van vaccineren. Ook bij volwassen komen klachten na vaccinatie steeds vaker voor.

Er kunnen zowel lichamelijke als mentaal emotionele klachten ontstaan. Hierbij kunt u denken aan allergie├źn, overgevoeligheden, astma, eczeem, chronische verkoudheden of ontstekingen, hyperactief of agressief gedrag en angsten. Ook zijn vaccins vaak een deeloorzaak van autisme. In enkele gevallen lijdt vaccineren zelfs tot de dood van een kind. 

Gelukkig is het mogelijk om de klachten als gevolg van vaccinaties weer op te heffen door het geven van de homeopathische verdunning van het vaccin. 

Voor meer informatie over vaccineren klik op de link.