Klassieke Homeopathie  IP   HP   CEASE- therapie    Voedingsadvies

Vaccinatie

Vaccinatie.
Helaas worden nog veel kinderen routinematig gevaccineerd. Het zou fijn zijn als ouders zich eerst goed zouden informeren over de risico’s die een vaccinatie met zich mee kan brengen. Zodat zij, als ouders, een weloverwogen beslissing kunnen nemen en zich niet alleen laten leiden door het standaard rijksvaccinatieprogramma (RVP). 

Per 1 oktober 2011 is het RVP uitgebreid met het hep.B vaccin, dit vaccin is toegevoegd aan het bestaande DKTP-Hib vaccin dat in combinatie met het sinds april 2011 nieuwe 10 valente Pneumococcen vaccin wordt gegeven. 
Baby’s lopen alleen maar het risico om besmet te worden bij de geboorte. En dan alleen als de moeder besmet of draagster van het virus is, dit is met een eenvoudige test is vast te stellen. Het hep.B vaccin staat bekend om de vele bijwerkingen bij volwassenen die dit vaccin i.v.m. hun beroepsrisico’s toegedient krijgen.
 
Vaak wordt er alleen gesproken over de eventuele risico’s van het niet vaccineren en worden de risico’s van het vaccineren niet genoemd. Zie klachten na vaccinatie.

Bij de vereniging “Kritisch Prikken” is veel informatie te krijgen over vaccinaties en anders vaccineren, maar ook over de kinderziekten en de eventuele risico’s die ze met zich meebrengen . Op de internationale site www.impfschaden.info is veel informatie te vinden in het Engels of Duits.

Vaccinaties zijn niet verplicht, scholen en kinderdagveblijven mogen niet eisen dat kinderen gevaccineerd moeten zijn!    

Als u als ouder beslist om uw kind te laten vaccineren is het mogelijk om dit onder 
Homeopathische begeleiding te doen, zo wordt het risico op bijwerkingen verminderd. 

Later vaccineren.
U kunt er ook voor kiezen om uw kind te laten vaccineren als het wat ouder is. Het voordeel hiervan is dat het immuunsysteem van uw kind dan al beter gevormd is. Hierdoor heeft uw kind ook minder vaccinatie’s nodig. 

Homeopathische preventie.
Voor veel mensen is het nog onbekend dat inmiddels bewezen is dat preventieve inname van een specifiek Homeopathisch middel een goede bescherming biedt tegen bepaalde ziekten. Hierdoor is het mogelijk om u of uw kind te beschermen tegen o.a. hersenvliesontsteking en tropenziekten. Door te kiezen voor Homeopathische preventie sluit u alle risico’s op bijwerkingen van het vaccin uit. Net als bij vaccinatie geeft de preventie geen volledige bescherming, er blijft altijd een risico om ziek te worden.