Klassieke Homeopathie  IP   HP   CEASE- therapie    Voedingsadvies

Klachten na Vaccinatie

Klachten na vaccinatie.
Alle vaccinaties kunnen het PVS geven. Dus zowel de vaccinaties voor kinderen in het rijksvaccinatie programma, als tetanus injecties en de tropen vaccins.

Steeds meer mensen hebben klachten na een griepvaccin. Het vaker herhalen van een vaccin maakt de kans op klachten als gevolg ervan steeds groter. Dus mensen die zich jaarlijks laten vaccineren hebben sneller last van klachten na het vaccin.
En in het griepvaccin zitten hulpstoffen die het immuunsysteem moet stimuleren om meer antistoffen op het vaccin aan te maken. Van deze stoffen is nog lang niet bekend of deze wel veilig zijn om te gebruiken. 
Het is zeker niet ondenkbaar dat de weerstand na het vaccin eerst sterk verminderd voor andere ziekteverwekkers en dat het allegieën en overgevoeligheden stimuleert. 

Klachten na vaccinatie zijn homeopathisch goed te behandelen.
Met behulp van Klassiek Homeopathische geneesmiddelen is het mogelijk om klachten die als gevolg van de vaccinatie(s) ontsaan zijn weer te laten verdwijnen, zonder dat de werking van het vaccin wordt beïnvloed. 
 

Het is van belang om klachten na vaccinatie altijd te melden bij:
– het LAREB
, zodat er een duidelijk beeld gevormd kan worden over het aantal en de aard van de klachten. Deze instantie is verbonden met het RIVM.
www.impfschaden.info een onafhankelijke site, die informatie m.b.t. vaccins over de hele wereld  probeert te bundelen.

Helaas is het zo dat veel mensen zelf geen melding maken van hun klachten, waardoor er een verkeerd beeld over de bijwerkingen van een vaccin kan ontstaan.