Klassieke Homeopathie  IP   HP   CEASE- therapie    Voedingsadvies

Homeopathische Preventie

Het is mogelijk om de afweer van u zelf of uw kindje te ondersteunen met behulp van Homeopathische Preventie. Bijvoorbeeld als u naar de tropen gaat of als alternatief voor het rijksvaccinatie programma voor baby’s.

Bij Homeopathische Preventie bied je ziekteverwekkers aan in de vorm van een homeopathisch middel, dit verkleint de kans op het krijgen van de ziekte en ondersteunt tevens de uitrijping van het immuunsysteem.
Net als bij vaccinatie is er geen garantie dat u/ uw kindje niet ziek wordt!

Isaac Golden heeft jaren lang het effect van Homeopatische Preventie onderzocht onder een grote groep kinderen, de resultaten waren verbluffend.
In Mexico is er een groot onderzoek geweest wat aantoont dat Homeopathische Preventie het risico op het krijgen van een ziekte of het risico op complicties tijdens het doormaken van een ziekte sterk verlaagt.

Groot voordeel van deze methode is dat het geen bijwerkingen kent. 

Het is mogelijk om al snel na de geboorte uw kindje te beginnen met Homeopathische Preventie. Ik zelf vind het fijn om een kindje eerst te testen tegen welke ziektes het beste Homeopathische Preventie aangeboden zouden kunnen worden. 

De meeste kinderziektes zijn onschadelijk en geven een levenslange bescherming tegen de doorgemaakte ziekte. Tevens verkleinen ze het risico op het krijgen van chronische ziektes op latere leeftijd. Moeders die zelf een kinderziekte hebben doorgemaakt geven, als ze borstvoeding geven, deze bescherming door aan hun baby.

Vergeet vooral niet dat een goed werkend immuunsysteem de beste preventie tegen het krijgen van ziekten is.

Het kan verstandig zijn een constitutie geneesmiddel inzetten om de algemene weerstand zo goed mogelijk te ondersteunen. Verder is borstvoeding heel belangrijk voor de ontwikkeling van het immuunsysteem.
Daarnaast is een goed werkend darmsysteem en een natuurlijke gezonde voeding van essentieel belang voor een optimale werking van het immuunsysteem.


De teksten op mijn site zijn met zorg samengesteld, dit neemt echter niet weg dat ze niet voor iedereen de juiste informatie zullen bevatten, verder zijn de teksten zuiver informatief bedoeld en niet als richtlijn voor een eigen behandeling.
Ik ben op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige geleden schade als gevolg van de informatie op mijn site.