Klassieke Homeopathie  IP   HP   CEASE- therapie    Voedingsadvies

(Borst)onderzoek met Thermografie


http://www.degroenezuster.nl/interview-met-floora-over-thermografie/  Dit is een link naar een interview met Francine over borstonderzoek met thermografie.

Wat is (borst)onderzoek met thermografie.
Thermografie is een functionele test die geen pijn doet en stralingsvrij is. Met functioneel bedoelen we dat het geen röntgen beeld geeft, maar een beeld waaraan de arts thermoloog kan zien hoe de borsten reageren op zaken die actueel zijn. 

Een arts kan een abnormaal patroon herkennen, en iemand adviseren zich verder te laten onderzoeken. 
Omdat we zien hoe het lichaam reageert op zaken die op dit moment actief zijn, kunnen we meteen in actie komen. Dat is preventieve gezondheidszorg!
We hoeven niet te wachten totdat weefselverandering pas na jaren zichtbaar is op een mammogram, om in actie te komen. Vaak is die benadering alleen met behandeling nog te verbeteren.

Borst thermografie is geen borstkanker onderzoek.
Deze vorm van onderzoek is niet bedoeld om kanker op te sporen, maar om vrouwen inzicht te geven in de gezondheid van hun borsten en omliggende weefsels zoals lymfe.

Natuurlijk zal de arts in zijn of haar rapport laten weten dat er verder onderzoek gedaan moet worden, als er sprake is van patronen die verdacht lijken. Bij een laag of gemiddeld risico kunnen acties ondernomen worden ter verbetering van de borstgezondheid.

Voor wie is dit onderzoek?
Thermografie is mogelijk voor iedereen, vrouwen èn mannen vanaf 23 jaar. Alle lichaamsdelen kunnen onderzocht worden. Voor veel vrouwen is dit de manier om hun borsten preventief te laten onderzoeken.

–       Voor vrouwen die een veilige manier van onderzoek willen naar borstgezondheid

–       voor vrouwen met verwijderde borsten of na een borstsparende operatie

–       voor vrouwen met implantaten

–       voor vrouwen met gevoelige borstenHet maken van thermogrammen gebeurd niet meer in mijn praktijk.


Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.degroenezuster.nl/


De teksten op mijn site zijn met zorg samengesteld, dit neemt echter niet weg dat ze niet voor iedereen de juiste informatie zullen bevatten, verder zijn de teksten zuiver informatief bedoeld en niet als richtlijn voor een eigen behandeling.
Ik ben op geen enkele wijze aansprakelijk voor enige geleden schade als gevolg van de informatie op mijn site.